luni, 10 februarie 2014

Ziua Siguranței pe INTERNET!

Marți, 11 februarie 2014, în incinta L. T. ”V. Alecsandri”,  s-a desfăjurat  Ziua Siguranţei pe Internet, tema acestei ediţii fiind: "Împreună să facem Internetul mai bun!"
La această activitate au participat elevi ai claselor a V-XII-a, unde au fost informaţi cu privire la regulile se securitate în lumea online.




Ziua Siguranţei pe Internet

are ca scop promovarea utilizării într-un mod mai sigur şi responsabil a tehnologiei online şi a telefoanelor mobile, mai ales de către copii si adolescenţi, precum şi conştientizarea şi educarea acestora asupra pericolelor navigării nesupravegheate pe Internet .

Publicul larg, şcoli, organizaţii neguvernamentale, operatori din domeniul TIC (tehnologiilor informaţionale şi comunicaţii) şi toţi cei interesaţi, sunt îndemnaţi să se implice prin diverse acţiuni de informare.
Ajungem să conștientizăm faptul, că avem cu toții o responsabilitate comună - de a face Internetul mai sigur și mai bun, pentru toți.
Implicați-vă!
 

Un comentariu:

  1. Am asistat la această activitate, captivantă și pentru noi maturii. Toată informația prezentată de elevii d-stră ,este de o necesitate importantă. Bravo , doamnă Nicoleta ,pentru insistența și competența de care dați dovadă. Succese , realizări în domeniul profesional și cel familial. Sănătate și baftă în toate!!!!

    RăspundețiȘtergere